На фокус:

Възприета е съвременна концепция за дневно осветление на търговския център с изграден стъклен покрив над пешеходните алеи.

Софарма Бизнес Тауърс има зелена градина от 7000 кв.м. на покрива на търговския център.

На фокус:

Aрхитектурен подход е с фокус върху енергийната ефективност, което спестява до 50% разходи и води до по-ниска емисия на Въглероден двуокис.
 
 
Начало Търговски център

 

Търговският център е на два/ етажа, обхваща разгърната застроена площ от 11 000 кв.м. и е разположен в основата на офис кулите.

Приземният етаж на търговския център е диагонално пресечен от улица за пешеходци с дължина 120 м и широчина 12 м. Западният вход е с лице на бул. Драган Цанков. Той е главен за комплекса, и като такъв е стратегически позициониран на няколко минути разстояние от спирката на софийското метро и има отлична видимост за основните маршрути на минаващите в близост автомобили и градски транспорт.

» Достъпът за пешеходци за офис кулите е през главната улица на търговския център.
» Подземният паркинг ниво -1 е предназначен за посетителите на търговския център. Той разполага със 160 паркоместа и има ескалатор, който го свързва с търговския център.
» Възприета е съвременна концепция за дневно осветление на търговския център с изграден стъклен покрив над пешеходните алеи.
» Софарма Бизнес Тауърс ще има зелена градина от 7000 кв.м. на покрива на търговския център.

Tърговски микс
Търговският микс се състои от ключов наемател хранителен супермаркет, ресторант bar & diner, кафетерия, банков офис,  аптекa, дрогерия, козметика, мода, аксесоари, подаръци и сувенири, книги и медия, офис консумативи, мобилна електроника.

Развлеченията включват: Фитнес и уелнес център, Дневен детски център, Зона за бързо хранене, Боулинг и билярд

Услуги: куриерски, химическо чистене, копирен център, застрахователни, туристически, рент-а-кар, център за красота, ключарски услуги, нотариус, зъболекар.

Конкурентни предимства
• Отличен достъп за автомобили и градски транспорт от всички посоки на София.
• В офис кулите ще работят около 3000 служители дневно, които ще генерират значителен поток от клиенти и посетители за търговския център.
• Входът на търговския център е разположен на няколко минути разстояние от спирка на софийското метро.
• Приложена е съвременна концепция за използване на дневната светлина и устойчив енергоефективен дизайн.
• Основният обхват от потенциални клиенти е население с доходи над средните за града.

Tърговски център