На фокус:

Възприета е съвременна концепция за дневно осветление на търговския център с изграден стъклен покрив над пешеходните алеи.

Софарма Бизнес Тауърс има зелена градина от 7000 кв.м. на покрива на търговския център.

На фокус:

Aрхитектурен подход е с фокус върху енергийната ефективност, което спестява до 50% разходи и води до по-ниска емисия на Въглероден двуокис.
 
 

 

VIP PROPERTY AWARDS 2011

 

 

 

 

 

 

 


 

 

VIP PROPERTY AWARDS 2011

Първа награда в две категориите на конкурса - „Мол на годината“ и „Специална награда за екопринос за архитектура и строителство”

 

На 7 Декември 2011 г. на официална церемония в луксозната резиденция „Анастация“ в гр. София се състоя награждаването на победителите в съответните категории на наградите за луксозно строителство, архитектура и дизайн „VIP PROPERTY AWARDS 2011”.

Проектът „Sopharma Business Towers” с инвеститор „Софарма имоти“ АДСИЦ бе отличен с първа награда в две категориите на конкурса - „МОЛ НА ГОДИНАТА“ и „СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА ЕКОПРИНОС ЗА АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО”.

Бяха раздадени награди в общо в 18 категории, както и в две допълнителни категории съответно „Награда за цялостен принос – комплексно архитектурно и дизайнерско решение“ и специална награда „Гранд При – голяма годишна награда за строителство и архитектура“.

Журито на конкурса бе съставено от водещи специалисти в аритектурата, журналисти, редактори и продуценти, които предварително номинираха най – добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна, които да бъдат включени в годишната церемония за наградите VIP Property AWARDS 2011.

Мол на годината | Екопринос за архитектура и строителство

07.12.2011 г.